Elektrisch-, hand- en tuingereedschap

Budding is dealer van onderstaande topmerken elektrische gereedschappen.

Voor het complete assortiment kunt u op de logo’s klikken.


makita_logo_200starmix_logo_200


Van de fameuze merken Starmix en Dustco hebben wij verscheidene oplossingen om stofvrij te werken. Denkt u hierbij aan stofzuigers, afzuigsets en adapters voor passende aansluitingen op nagenoeg alle machines.


In ons assortiment handgereedschappen en verbruiksartikelen treft u vele merken aan in alle prijsklassen. Van professioneel tot voor de minder veeleisende hobbyist. Vele soorten boren voor beton, steen, metaal en hout in verschillende kwaliteiten en aansluitingen. Bits, bithouders en beitels van de hoogste kwaliteit, voor alle types boor-/schroefmachines en combihamers. Wij adviseren u graag, zodat u voor elke klus de juiste boor en bit hebt.

”Schuurpapiertje” nodig? Bij ons kunt u terecht voor vele soorten, zoals losse vellen, maar ook rollen voor alle gangbare types schuurmachines. Uiteraard treft u bij ons ook het meer speciale schuurpapier voor delta- en bandschuurmachines. Ook voor handgereedschappen treft u bij ons een ruime keuze in uitvoering en kwaliteit. Van handzagen en sleutelgereedschappen tot tangen en messen van de kwaliteitsmerken KWB, Knipex, Stanley, Rotec en Bahco.

Tot slot metselen en meten. Wij leveren verscheidene metsel- en meetgereedschappen van onder andere het bekende KWB. Een professionele plakspaan van Melkmeisje, de bekende houten duimstok van Schuil of een betrouwbare waterpas van Stabila.

Kortom, bij Budding kunt u terecht voor het betere kwaliteitsgereedschap, terwijl we u altijd duidelijk het juiste gebruik uitleggen.

img_7540_300  img_7541_300
knipex_logo_200kwblogo_200stanley_works_logo_200


Bij Budding vindt u een uitgebreid assortiment tuingereedschap. Voor zowel hobbyist als hovenier. Wij bieden u een oplossing voor elke wens en elk budget.   

Zo bieden wij u een brede keus in spades en batsen, (blad)harken en schoffels. Maar ook voor meer gespecialiseerd gereedschap als een draineerboor of een betonhark grijpt u bij ons niet mis. Voorts boom- en kloofbijlen, boomzagen en takkenscharen. Steel gebroken? Budding heeft nagenoeg alle soorten lossen stelen voor alle tuingereedschappen voor u op voorraad.

Wij verkopen kruiwagens van het mooie Nederlandse merk De Greef.

Tot slot leveren wij verscheidene soorten kwaliteitsbezems van Vero, maar ook vloerwissers, luiwagens en diverse ander soorten reinigingsgereedschappen en -producten. Bovenstaande producten van onder andere de bekende degelijke merken Kooijmans, Atlas, Offner, Adler, AB&C, Spear&Jackson, Freund, Felco en Gardena.

img_7530_300  img_7533_300

felco_logo_200freund_logo_200spearjackson_logo_200images-copy-1