PVC en leidingmateriaal

Ons PVC assortiment beslaat alle gangbare maten van 20 tot 160 mm.

U vindt in onze zaak een zeer ruim aanbod van diverse soorten T-stukken en bochten, van 15° tot 90°, met een keuze aan mof/mof en mof/spie in zowel lijm- als manchet variant. 

Ook hebben wij diverse specifieke koppelingen/aansluitstukken, zoals PVC op gres (oude rioolpijp) en PVC op gietijzer, expansiestukken, kogelkoppelingen en inspectiestukken. Bovendien hoge druk buis en hulpstukken tot 16 atmosfeer.

Naast deze rioolaansluitingen hebben wij eveneens een ruim assortiment hemelwater afvoeren (regenpijp), met daarin alle gangbare aansluitingen in de meest voorkomende maten van 60mm tot 100mm. Ook hiervoor hebben wij allerhande specifieke aansluitingen zoals, loofafscheiders, regentonautomaten, afvoerputten en sifons. Voorts verscheidene maten bak- en mastgoten, bevestegingsbeugels, stadsuitlopen, kiezelbakken, bladvangers, vergaarbakken en plakplaten.

Zoals u ziet kunt u bij ons terecht voor alle maten pijp, zowel dikwandig (riool) als dunwandig (hemelwater). Maar ook meer specifieke benodigdheden als sifions, vloerbuizen, ontluchters en wasmachine aansluitingen zijn steeds in onze winkel verkrijgbaar.


img_7535_300  img_7536_300


Koud- en warmwaterleidingen hebben wij altijd ruim voldoende op voorraad. Roodkoperen buis, CV-pijp en tyleen-buis in alle gangbare maten. 


Uiteraard vindt u bij ons elke bijbehorende fitting in zowel knel als soldeer. Alle maten en soorten fittingen hebben wij van het Nederlandse kwaliteitsmerk VSH en daarnaast ook in een voordeligere lijn.
Flexibele aansluit slangetjes in alle gebruikeleijke maten en verschillende lengtes, maar ook gasslang in rubber en RVS met bijbehorende fittingen en verlopen.

En u weet het, Budding levert niet alleen de materialen, u krijgt bij alles een deskundig advies. 

slon_200mcalpine_logo200vshblauwlogo_200dyka_200