Verf lijm en kit

Op onze verfafdeling vindt u een keur aan artikelkelen voor bijna alle soorten schilderklussen. 

We hebben een ruime sortering lakken in hoog- en zijdeglans in binnen en buitenkwaliteit. Daarnaast jacht-, meubel- en parketlakken, tuinbeitsen en metaallakken. De kern van ons assortiment is van het welbekende Nederlandse merk Koopmans, welke zijn verven nog op lijnolie basis produceert. Dat maakt dit tot zeer mooi verwerkbare producten, die ook nog eens zeer taai zijn. Ons assortiment bestaat verder uit diverse producten van de merken Hydrant, Glitsa, Cowirant, Hermadix, Hammerite, Tenco en ons huismerk Dijkmeester. 

Geen verfklus zonder schildersbenodigdheden, waarvoor u dan ook uitstekend bij ons terecht kunt. Denkt u hierbij aan vele soorten verfrollers, verf- en inzetbakken voor lakken en muurverf, kwasten en penselen in verschillende kwaliteiten, afdekfolie en stucloop, glaskrabbers en afbreekmessen, plamuurmessen, schilderstape, afplakband en diverse soorten reparatie- en bevestegingstape. En niet te vergeten ons zeer ruime aanbod schuurpapier, per meter, kleine of grote rollen, per vel of juist voor een schuurmachine met klitteband zool. 

Dan nog de zogenoemde "voorbereidende" middelen, zoals plamuur in verschillende soorten en vullers voor allerhande materialen en ondergronden. Daarnaast voorstrijk voor op zuigende of poederende ondergronden, en speciale muurverf ter bestrijding van vocht, schimmel en weerplekken. En natuurlijk afbijt voor het verwijderen van oude verflagen. Bijna al deze middelen zijn van het zeer bekende kwalitietsmerk Alebastine.

Voorts grijpt u nimmer mis in ons aanbod van lijmen en kitten: secondelijm en -gel, hout- en constructielijm en natuurlijk de bekende Bison Tix en Bison Kit. Dan nog een zeer gevarieerde hoeveelheid lijmen en kitten van Den Braven, een Nederlandse fabrikant van duurzame kwaliteits producten. Maar ook behangplaksel en speciale lijmen, zoals glaslijm, spiegellijm en waterkit liggen in onze schappen.

Tenslotte kunt u vochtoverlast bestrijden met onze selectie vochtvreters van Bison.

  

img_7555_300  img_7557_300

img_7556_300  img_7558_300

 

       bison_200                   den_braven_logo_web_200                           tenco_logo_200                     koopmans_200