Zagerij

In onze moderne zagerij kunnen wij nagenoeg al uw wensen realiseren. Of het nu een kladje met wat maten betreft, een simplele schets of een uitvoerig uitgewerkte tekening, wij zagen en schaven al het hout voor u op de millimeter nauwkeurig. Denk u hierbij onder andere aan het zagen van alle soorten plaatmateriaal, het afkorten van lijsten en profielen, het op breedte schulpen van balken en het op de juiste dikte schaven van houten delen. Dan kunt u direct aan de slag met de bij ons gekochte materialen. En vergeet niet, we brengen uw aankopen graag én gratis, bij u thuis.

Ons professionele machinepark bestaat uit een formaatzaag, afkortzaag, vlakbank, vandiktebank, schulpzaag, stationaire freestafel en een scharnierenboor. Alle machines zijn beveiligd, en zijn aangesloten op een afzuiginstalatie.
Komt u eens een kijkje nemen in de zagerij, waar we u graag over alle mogenlijkheden informeren.

Indien u zaagwerk heeft aan bestaand hout of plaatmateriaal, dan bespreken we met alle plezier de eventuele mogenlijkheden met u. Let wel, wij kunnen alleen nieuw en ongebruikt plaatmateriaal en hout zagen, dus helaas geen complete werkstukken als tafelpoten of deuren.